Vallès Work
Preguntes freqüents

Oferim solucions complertes d’oficina a persones individuals i empreses amb unes condicions de contractació molt favorables. Els nostres espais estan totalment equipats, moblats i gestionats. A més, és té accés a tota una sèrie de serveis compartits. Si a primera vista, el cost dels serveis us sembla elevat, cal que tingueu en compte que el preu inclou totes les despeses habituals d’una oficina, no només el que costaria un lloguer. Quan ho analitzeu, veureu que és una solució extremadament rentable.

En una oficina tradicional us hauríeu d’enfrontar a la costosa i àrdua feina de instal·lar i configurar el vostre espai de treball. Abans de poder ser productiu, hauríeu de:

• Signar un arrendament per un període fix d’una oficina

• Pagar per la modificació de l’espai de l’oficina

• Proporcionar mobiliari d’oficina

• Establir contractes amb varis proveïdors de serveis (telefonia, Internet, aigua, llum, manteniment, …)

• Contractar personal d’oficina

• Comprar o llogar equips d’impressió, fax, telèfon, etc…

• Crear o configurar infraestructures de connectivitat

Tot això significa molt temps i diners.

Amb Vallès Work les vostres necessitats quedaran cobertes amb una trucada de telèfon o un clic de ratolí. Simplement connecteu l’ordinador i comenceu a treballar, deixeu-nos a nosaltres la resta.

El que pagueu són els costos fixes mensuals per gaudir d’un espai de treball amb serveis. El nostre preu inclou el lloguer i els serveis, mobles, climatització, connexió a Internet, il·luminació, manteniment, servei de recepció, neteja, accés a la sala de reunions (amb límit d’hores mensuals), accés a zona office i lavabos. La vostra empresa només haurà de pagar de manera addicional si utilitza altres serveis, com les impressions, l’ús de la sala de reunions per sobre de les hores a les que teniu dret, serveis administratius, serveis de càtering, …

El preu final dependrà doncs del vostre contracte de serveis i de la quantitat de serveis inclosos.

Les condicions del contracte sempre estaran adaptades a les vostre necessitats específiques. Dependran del tipus de serveis que contracteu i de la durada del contracte. Si durant el contracte voleu variar les condicions, perquè la vostra activitat i la vostra empresa així ho requereixen, ho podrem fer.

Cada cop més empreses utilitzen aquest tipus de serveis, doncs els permet ser sempre competitives en mercats que canvien ràpidament. Són ideals per a autònoms, professionals liberals, emprenedors o delegacions de PIMEs, així com companyies internacionals, independentment del sector o la indústria en la que treballin. En els nostres espais de treball podeu adaptar la vostra empresa amb molt poca antelació i segons canviïn les vostres necessitats. També us permet centrar-vos en les vostres principals competències i en la gestió del vostre negoci en un ambient d’oficina que funciona tot el dia, que roman obert tot l’any, i on no hi ha problemes de jornades laborals.

En els nostres espais de treball estareu segurs de que el vostre espai d’oficina estarà per sobre de la mitjana, mentre eviteu que les despeses generals fluctuïn. Amb el nostre personal d’oficines, disposareu d’un accés permanent a assistència administrativa i equips d’oficina, sense haver de contractar personal o fer inversions econòmiques.

A diferència d’una oficina tradicional, Vallès Work us ofereix una major flexibilitat i les despeses generals són fixes. Quan utilitzeu els nostres serveis, eviteu contractes de lloguer a llarg termini i teniu la possibilitat de mudar-vos- hi amb poca antelació. En comparació amb una oficina tradicional (amb les inevitables despeses imprevistes), en els nostres espais de treball sempre coneixereu la despesa mensual, doncs la quota inclou la majoria de les despeses d’oficina.

Sense despeses de llançament

Quan us instal·leu als nostres espais de treball ho feu d’una manera senzilla i sense costos de llançament. El propietari de l’oficina ja ha fet totes les inversions necessàries incloent tecnologia de la informació i sistemes telefònics, mobles, sala de reunions, fotocopiadores, zona office i àrea de recepció amb personal qualificat.

Contractar adaptant les condicions

La quota mensual dels nostres espais de treball està adaptada a les vostres necessitats. Podeu contractar des d’un mes a un any, variant els serveis en funció de la variació de les vostres necessitats.

Despeses generals baixes

Els nostres espais de treball us ofereixen unes despeses generals baixes que, a més, estan pressupostades amb molta certesa. La quota mensual inclou quasi totes les despeses d’una oficina, això significa que no hi ha despeses imprevistes com per exemple la reparació d’una fotocopiadora o renovació d’equips. De fet, en comparació amb un espai d’oficina convencional, podeu estalviar fins el 40% en les vostres despeses totals d’oficina.

Una Oficina Virtual proporciona tots els avantatges d’una ubicació d’oficina principal, sense necessitat d’estar físicament allà. Les oficines virtuals ofereixen un domicili social bàsic. El personal administratiu de l’oficina virtual oferirà el servei de gestió de trucades fins i tot utilitzant (si així ho voleu i contracteu) el nom de la vostra empresa. Si amplieu o canvieu la ubicació de la vostra empresa, mai haureu de canviar el seu domicili social.

Quan sou a la carretera, disposeu d’accés a serveis de secretariat. El correu rebut en el domicili social de la vostra oficina virtual es pot reenviar a qualsevol part del món per correu postal o fax, o bé es pot guardar fins que la reculli. Amb una Oficina Virtual, podeu estar presents sempre i de forma immediata per molt poc.

• Els primers mesos són crítics per a les noves empreses, perquè han d’assolir resultats ràpidament i moltes vegades no tenen temps per a centrar-se en les inevitables problemes d’una oficina nova.

• Vallès Work us ofereix la capacitat de funcionar com un negoci consolidat immediatament, amb recepció i sala de reunions.

• Vallès Work us evitarà despeses imprevistes i problemes administratius que no estan relacionats amb la direcció del vostre negoci.

• A més, els nostres espais de treball són ambients dinàmics i eficaços. Moltes vegades podreu trobar socis i clients importants a les oficines i podreu conversar amb col·legues durant els descansos.

Un negoci consolidat pot utilitzar els espais de treball de Vallès Work per a projectes a curt termini o com un espai d’oficina local a l’estranger. També ho pot utilitzar per a construir un pont entre dos períodes de lloguer. Li permet disposar d’oficines en temps d’intens creixement i fa possible crear un equip proper al client, o una delegació comercial.

Els nostres espais de treball permeten contractar activitats d’oficina, de manera que no hagueu de fer tasques que no estan relacionades directament amb el vostre negoci, d’aquesta manera gaudireu de temps per a centrar-vos en les vostres competències. Ja no haureu de perdre temps fixant-vos en una fotocopiadora que no funciona, substituir a una recepcionista o negociar un contracte amb una companyia de neteja i, al mateix temps, estalvieu diners. No perdeu el vostre toc humà quan us instal·leu en els nostres espais de treball. Si ho voleu, la recepcionista contestarà el telèfon responent amb el nom de la vostra empresa.