Comença el curs, aprofita-ho!

Amb la tornada de les vacances, arriba un periode de temps en el que tot torna a començar en certa manera.

Passa una mica com al principi de l’any, on sembla que tot es renova i que és moment de posar-s’hi amb les coses pendents.

I és que l’inici del curs no és només escolar, doncs la majoria de persones (i també empreses) aprofiten aquestes dates per reprendre o engegar projectes que havien quedats aturats o aparcats d’alguna manera.

La majoria haurem gaudit d’uns dies de descans que ens han d’haver servit per desconnectar, llegir algun llibre i, també, per poder reflexionar, pensar i repensar.

Si ets d’aquesta majoria, un cop passats els durs primers dies per la tornada (són inevitables…), tens ganes de posar-t’hi amb aquelles tasques pendents, recuperar el temps perdut i emprendre els assumptes que t’has proposat a l’estiu.


Vols tornar a estudiar?

Potser el que et passa és que ja fa un temps que vas deixar els estudis i ara vols posar-t’hi de nou. Has començat a mirar opcions i estàs mirant de trobar el que millor pugui satisfer les teves necessitats.

Tingues en compte el temps que hi pots dedicar, mira de ser realista per poder arribar als objectius que et proposes, doncs haver de deixar-ho a mitges per manca de dedicació és molt frustrant.

La formació sempre aporta coses positives, sigui del tipus que sigui, tant si és per a millorar professionalment com personalment, o simplement per aprendre allò que sempre t’havia cridat l’atenció i tenies pendent.


Vols emprendre un negoci?

Potser has pensat en posar-t’hi de debò amb aquella idea de negoci que fa temps que et volta pel cap, i ara estàs fent números, plantejant si t’has de fer autònom o consituir una societat, si treballaràs des de casa o bé llogaràs un local, …

Treballar des de casa té alguns avantatges i també alguns inconvenients, però normalment serà l’opció més econòmica, molt recomenable si encara no tens ingressos estables.

Una altra opció, també força econòmica, és treballar en un coworking, que et permetrà disposar de serveis addicionals i oferir una imatge molt més professional. Té avantatges molt clars al respecte de tenir l’oficina a casa teva i també al respecte d’haver de llogar un despatx i fer front a totes les despeses i necessitats que això representa. Al nostre post Les 7 raons per treballar en un coworking tens més informació.


No t’ho repensis més …

Tens temps, però no ho deixis gaire, doncs l’empenta del mes de setembre anirà decreixent amb el pas dels dies i els mesos. Ara que tens la ment clara i que ja t’has fixat uns objectius és el moment de posar-t’hi.

Creu-t’ho de veritat, ja hi has donat moltes voltes, segur que surten més dubtes, però els pots anar resolent.

Sort!

Comparteix Comença el curs, aprofita-ho! en: