Idees per decorar el teu espai de coworking

És el teu primer mes a l’espai de coworking. Ja saps on és la màquina de cafè, què fan els qui s’asseuen al teu voltant i quin és el ritme del dia a dia. Potser ja tens la teva tassa preferida a sobre de la taula, o la foto de les darreres vacances.

A l’espai de coworking la teva taula és la teva oficina i la teva empresa. Ja no es tracta només d’un lloc de feina, sinó que l’espai acaba transmetent la teva personalitat i, per bé o per mal, la teva imatge professional.

Per això, és recomanable (bé, almenys nosaltres ho recomanem :)) no deixar-te «arrossegar» per la flexibilitat i la llibertat que dóna el coworking, i pensar bé cada detall que tinguis a sobre de la taula per intentar que transmeti la imatge personal i professional que vulguis.

Però, per on pots començar? Aquí tens algunes idees per decorar la teva taula a l’espai de coworking. Adapta-les a tu!

El cafè com a element decoratiu

Ja hem parlat dels beneficis del cafè a la feina. Però la tassa de cafè també pot transmetre un missatge. Des de la típica motivacional o antimotivacional («I tu, ets de Wonderful o de Mr. Puterful?»), la de les últimes vacances o una d’exclusiva i personalitzada, la tassa del cafè pot ser l’inici d’una conversa professional.

La psicologia del color

El color s’utilitza per transmetre emocions, sentiments o idees. Ja sigui el color corporatiu que has triat per a la teva empresa o un color que t’agrada pel que transmet, pots intentar que els diferents elements que hi ha a la teva taula siguin d’aquest color: bloc de notes, bolígrafs, calendari, tassa del cafè…

Motiva’t i motiva

Les frases inspiracionals, ja siguin en format postal, adhesiu o al calendari de sobretaula, poden ajudar a aixecar els ànims un dilluns al matí. També pots triar frases dels teus llibres preferits, d’experts de la teva especialitat, o pensar-les tu mateix.

Decoració fàcil

Els adhesius són una forma fàcil i ràpida de decorar el teu espai. Un parell de flors a la teva pantalla, un gatet al llum de taula, una moto al telèfon… Són detalls que parlen de tu i que t’ajuden a sentir l’espai com a més teu. Això sí, tria els que s’adiguin amb tu o amb el que fas.

Un coixí per decorar, un coixí per seduir

Ara no penseu malament! Els coixins són un element decoratiu i de confort alhora. Et pot servir per estar més còmode a la cadira, i per donar un toc acollidor i confortable al teu espai. Un coixí convida a la gent a acostar-s’hi i parlar amb confiança.

Fuig de la foscor

La il·luminació també comunica. Intenta que el teu lloc tingui una il·luminació suau, sense racons foscos ni ombres, ni tampoc punts de llum massa estridents que puguin molestar. Si la llum natural o artificial del coworking no és suficient, busca un llum de taula regulable que il·lumini amb suavitat.

La natura és vida

Hi ha poques coses que alegrin tant un espai com les plantes. Els clàssics cactus sempre són una bona opció, però qualsevol planteta pot donar vida a la teva taula. Ep! Pensa a regar-la, una planta morta fa una molt mala impressió…

Llibres per a lectura i decoració

Llibres per consultar, per prestar, per intercanviar, per compartir…, ja siguin de la teva especialitat o llibres que serveixin per inspirar-te. Això sí, que els hagis llegit, per poder respondre si et pregunten.

I tu? Com has decorat el teu espai? Explica’ns quins elements t’ajuden a transmetre el que vols com a professional i com a persona.

Comparteix Idees per decorar el teu espai de coworking en: