Les 7 raons per treballar en un coworking

Serà una moda passatgera? M’hi adaptaré amb facilitat? És normal que ens fem preguntes sobre la conveniència de treballar en un espai de coworking. La veritat és que aquest model s’està imposant arreu del món i el nombre de coworkers no para de créixer. Autònoms, start-ups, pimes i emprenedors estan optant per aquesta via i, ara per ara, està generant molt bons fruïts. Aquí en detallem les principals raons:

Creativitat i idees fresques

Els espais de coworking són, inevitablement, espais d’innovació. Hi conviuen projectes de diferents àmbits en fase d’expansió. Per tant, un cafè pot ser una genial excusa per a un brainstorming decisiu.

Imatge pels clients

Els espais de coworking són nous i estan ben preparats. Això és una gran avantatge a l’hora de rebre clients o partners perquè ja no els hem de fer venir a casa o en un lloc públic. Ara els atenem en un lloc dinàmic, amb més gent treballant, amb sales preparades… En fi, generem una bona impressió.

Networking

Les sinèrgies que es generen quan estàs treballant en comunitat sovint esdevenint clau en el futur del negoci. Al teu costat hi pot haver un dissenyador, un especialista en màrqueting o un programador, per exemple, que poden necessitar dels teus serveis i et podrien oferir els seus. Un tracte i una gran oportunitat.

Material de treball

Estàs començant i necessites wifi, escriptori, impressora, màquina de cafè… Aquí ho tens tot. És una opció molt més econòmica en aquest sentit, però també un descans necessari. Les preocupacions són pel projecte, la resta ja hi és.

Formació

Un altre clàssic dels espais de coworking és el coneixement compartit. I no estem parlant del dels companys del costat –que també n’aprenem molt- sinó de la quantitat de conferències i presentacions que es duen a terme. Tothom necessita aprendre i millorar, aquest és l’espai on tothom vol créixer. Res de mandrosos.

Flexibilitat

Això sí, cadascú al seu ritme. Prefereixes a la tarda? Només mitja jornada? Dies puntuals? Aquesta és una altra de les característiques clau dels centres de coworking. Fins i tot pots llogar espais per hores. Es tracta que cada membre utilitzi l’espai segons la seva conveniència.

Economia

Per suposat, tots mirem la butxaca. Només cal pensar en el que ens costaria llogar una oficina, pagar els suministres, el mobiliari… El coworking es una opció molt més assequible i en alguns casos probablement l’única opció viable.

Comparteix Les 7 raons per treballar en un coworking en: