Per què Vallès Work és el lloc ideal per treballar?

És una bona pregunta. I tant! El lloc on treballar, la base d’operacions, és una peça fonamental per al teu projecte. Cal estar còmode i a gust sí, però també cal que s’adeqüi al teu àmbit concret, que et faci créixer, ja posats. És a dir, d’una banda t’ha d’agradar, però alhora cal que sigui aquell enclavament estratègic que necessites.

Doncs som-hi. Ets autònom? Freelance? Tens una petita empresa? Aquí tenim la millor resposta i el primer gran motiu per instal·lar-te en un dels nostres centres de treball. La gran virtut dels espais laborals a Sabadell de Vallès Work és la flexibilitat, perquè ofereix una àmplia oferta de possibilitats ajustables a les teves necessitats. Despatxos petits i grans, espais compartits, contractació per hores o dies… Ens expliques el teu projecte i nosaltres t’ajudem a triar el millor lloc de treball per a tu en un dels nostres espais.

T’interessa fer networking en un centre de negocis, però no coworking. Cap problema. Els espais de Vallès Work et permeten estar en contacte amb més de 20 empreses de Sabadell consolidades així com noves start-ups locals. O no, vols fer precisament coworking, perquè et falta un dissenyador, un programador o un altre perfil concret per a col·laboracions puntuals. Doncs t’hi posem en contacte i et proposem una oficina compartida.

Les prestacions, una altra clau

Val, ja tens el lloc. Has optat per un despatx de treball a mida, envoltat de gent molt interessant. Vols començar a treballar, quines ganes! Però penses en gestionar nòmines, contractar un nou perfil, has d’atendre el telèfon… i el mobiliari? I els subministraments? No pots ni plantejar-te començar a treballar perquè has de gestionar tot plegat, i a més, és tard. Has d’anar a dinar!

Respira tranquil, de tot això te’n pots oblidar.

Aquest és un dels altres grans avantatges de treballar a Vallès Work. Tria el lloc, concentra’t en treballar, la resta ho posem nosaltres. Càtering, administració, seguretat, neteja, mobles… Ho deixem tot a punt perquè et puguis concentrar en el teu projecte.

Espai econòmic de treball

Genial, tot això sona fantàstic. Però podré assumir-ho? I tant. D’una banda, cal tenir en compte que només contractes els serveis que necessites, els packs són a mida. I de l’altra, para’t a pensar tan sols un moment el que costaria contractar la meitat d’aquests serveis en una oficina pròpia. Un disbarat. La clau dels llocs de treball compartits és, de fet, que abarateixen moltíssim les despeses.

En definitiva, creem el teu espai a mida perquè tu puguis triomfar.

Comparteix Per què Vallès Work és el lloc ideal per treballar? en: